Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята легкий блендер осінь › Картопляний суп-пюре з грибами
Картопляний суп-пюре з грибами

Картопляний суп-пюре з грибами

Приготуйте картопляний суп-пюре з грибами, і змусьте свою сім'ю або друзів відчути себе справжніми шляхтичами. Адже саме польські панночки дуже любили такі перші страви. Легкий у приготуванні, проте такий смачний і не схожий ні на що інше, суп зарядить вас енергією, подарує сили і просто подарує радість від їжі. Кулінарія - ще те мистецтво, тому не бійтеся показати своїм рідним таланти, які таяться всередині вас. Подавайте цей ароматний суп-пюре на основі вершків з сухариками із житнього хліба, прикрасивши гілочками петрушки. Без сумніву, домочадці будуть просити такий суп ще і ще.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Вершки — 50г
  2. 2. Сметана — 50г
  3. 3. Масло кисло-вершкове — 50г
  4. 4. Картопля — 300г
  5. 5. Цибуля ріпчаста — 80г
  6. 6. Куряче філе — 250г
  7. 7. Печериці свіжі — 200г
  8. 8. Зелень петрушки — 10г
  9. 9. Сіль — 5г
  10. 10. Перець чорний мелений — 5г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити курячий бульйон. Картоплю промити, нарізати невеликими скибочками.

  2. Ріпчасту цибулю і картоплю обсмажити в сотейнику до золотистого кольору цибулі.

  3. Залити курячим бульйоном і вершками, тушкувати до готовності картоплі. Додати сіль і перець за смаком. Подрібнити за допомогою блендера.

  4. Гриби нарізати квадратиками і обсмажити на вершковому маслі, додавши сіль і перець за смаком. За кілька хвилин до приготування додати 1-2 ст. л. сметани.

  5. Суп-пюре розлити по тарілках. Зверху викласти грибочки, шматочок курячої грудки і прикрасити гілочкою петрушки. Смачного!