Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята › Цибулево-грибні кульки
Цибулево-грибні кульки

Цибулево-грибні кульки

Цибуля і гриби добре поєднуються один з одним. Ці два інгредієнти часто зустрічаються в грибних салатах, зажарках і навіть супах. Також з них можна приготувати чудову закуску - цибулево-грибні кульки. Кулінари рекомендують використовувати гриби портобелло. Портобелло - це різновид печериці, дуже популярний в ізраїльській та європейської кухні. Як і інші види грибів, портобелло дуже поживний і висококалорійний продукт, в ньому міститься велика кількість білка, багато вітамінів і мікроелементи мідь і селен. Готові цибулево-грибні кульки подаються як самостійна страва, із зеленню і зі світлим соусом: вершковим, часниковим, сметанним або просто з майонезом.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Горіхи волоські — 400 г.
  2. 2. Гриби — 200 г.
  3. 3. Помідори сушені — 4 шт.
  4. 4. Паприка — 2 ч. л.
  5. 5. Кінза — 30 стебел
  6. 6. Петрушка — 20 стебел
  7. 7. Перець червоний стручковий — 1 шт.
  8. 8. Часник — 1 шт.
  9. 9. Цибуля червона — 4 шт.
  10. 10. Перець кайєнський — за смаком
  11. 11. Прянощі — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Горіхи залити водою на 1 годину. Після чого, воду злити, горіхи висушити на паперовому рушнику. Помідори замочити у воді на 2 години, після також обсушити.

  2. Змішати в блендері горіхи, паприку, гриби, помідори, часник, петрушку, кінзу, червоний і кайенский перець, нарізану цибулю. Подрібнити блендером до однорідної маси.

  3. Масу з блендера скачати в кульки. Покласти на сушку на 8-24 години при температурі 40ºС, при цьому кілька разів необхідно перевернути.