Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята › Морквяні мафіни
Морквяні мафіни

Морквяні мафіни

Чудово, коли страва поєднала у собі приємне з корисним. Морква - дуже корисний овоч, який, до того ж, можна їсти в будь-яку пору року - її нескладно купити в будь-якому супермаркеті. У ній багато каротину, вона дуже корисна для зору. Морквяні мафіни чудово прикрасять ваш стіл, який сподобаэться усым, незалежно від того, кого ви зібрали за ним. Яблучне пюре додасть страві соковитість і приємну кислинку, яку має яблуко. При чому яблука також мають в собі безліч корисних вітамінів. Горіхи, власне, теж надають страві особливий смак і користь. Такі мафіни приємно подавати гостям за стіл - вони мають чудовий зовнішній вигляд і прийдуть до смаку кожному вашому гостю.

Кількість порцій 9
Час приготування 35 хв

  1. 1. Борошно — 150 г.
  2. 2. Морква — 120 г.
  3. 3. Цукор коричневий — 100 г.
  4. 4. Яблука — 120 г.
  5. 5. Яйце — 1 шт.
  6. 6. Розпушувач — 1,5 ч. л.
  7. 7. Кориця — 3 г.
  8. 8. Мускатний горіх — 2 г.
  9. 9. Ванілін — 2 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука і моркву помити, очистити і натерти або подрібнити блендером в пюре.

  2. В одній мисці змішати морквяне, яблучне пюре, яйце і ванілін, перемішати. Додати цукор, перемішати.

  3. В іншу миску просіяти борошно з розпушувачем, додати корицю і мускатний горіх.

  4. Все змішати, розкласти по формочках і за бажанням зверху посипати сумішшю цукру і волоських горіхів.

  5. Духовку розігріти до 180°C градусів, випікати 20 - 25 хвилин, до "сухої" зубочистки.