Буріто з куркою
- 1. Лаваш (Мексиканський коржик) — 2 шт.
- 2. М'ясо (куряче філе) — 400 г.
- 3. Свіжий помідор — 2 шт.
- 4. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 5. Твердий сир (Голландський) — 150 г.
- 6. Червоний солодкий перець — 2 шт.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Чорний мелений перець — за смаком
- 9. Оливкова олія — 30 г.
- 10. Салат — 50 г.
- 11. Квасоля — 50 г.
- 12. Зелень кропу — 20 г.
- 13. Кукурудза консервована — 20 г.
- 14. Гострий кетчуп — 15 г.
- 15. Сметана — 15 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати фарш для буріто. Для цього пропустити м'ясо через м'ясорубку з очищеною та порізаною ріпчастою цибулею, та чорним меленим перцем. Потім фарш слід посолити, та розділити на невеликі порції у вигляді коржиків. Далі, на заздалегідь прогріту сковороду додати оливкову олію, та викласти приготовані м'ясні коржі.
Оскільки м'ясним коржам, ще потрібно буде просмажитися з овочами, вони не повинні бути просмаженими остаточно. Після появи на м'ясних перепічках золотистої скоринки, слід додати нарізані кубиками помідори та червоний солодкий перець. Потім, сковорідку потрібно накрити кришкою, та протомити на повільному вогні протягом 10 хвилин. Після цього на крупній тертці потерти сир та додати на сковорідку. Він повинен добре розплавитися та закрити плівкою всю начинку. Можна додати зелень кропу. Посолити. Необхідно пам'ятати, що до складу страви входить твердий сир, із сіллю рекомендується бути обережнішими.
Далі зварити, заздалегідь замочену у воді на ніч, квасолю. Розігрітий мексиканський корж (або тонкий лаваш) викласти на тарілку. Зверху покласти листочки салату, додати ложку квасолі та трохи приготованого м'ясного фаршу. Крім всього цього, можна додати гострий кетчуп, сметану. Все залежить від смаку. Перепічку слід загорнути в трубочку, бажано підгорнувши нижній край. Це робиться для того, щоб не випадала начинка. Прикрасити кукурудзою та тоненько нарізаним твердим сиром.