Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
В'ялене куряче філе

В'ялене куряче філе

Пропонуємо вам рецепт приготування ще однієї ніжної закуски на стіл. В'ялене куряче філе відмінно доповнить м'ясну тарілку з нарізкою на святковому столі. Приготування в'яленого м'яса в домашніх умовах вимагає абсолютно мінімальних зусиль, але цей процес займає досить тривалий час. Зате результат перевершить всі ваші очікування - м'ясо вийде дуже смачним, в міру солоним, з добре відчутним смачним ароматом часнику. Чим тонше ви наріжете скибочки м'яса, тим смачніше воно буде. В'ялене куряче м'ясо можна подавати як окрему закуску, так і викладати на бутерброди. Не сумнівайтеся - буде дуже, дуже смачно!

Кількість порцій 10
Час приготування 20 хв

  1. 1. Куряча грудинка — 3 шт.
  2. 2. Перець червоний мелений — 2,5 ч. л.
  3. 3. Сіль — 3 ст. л.
  4. 4. Паприка солодка мелена — 1 ст. л.
  5. 5. Перець чорний мелений — 4 ч. л.
  6. 6. Часник — 4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати спеції. Курячу грудинку ретельно промити під холодною водою, просушити паперовим рушником, натерти сумішшю із спецій. Викласти в миску грудинку, накрити харчовою плівкою, покласти в холодильник на добу.

  2. Після, промити грудинку під холодною водою, висушити паперовим рушником. Подрібнити часник, натерти ним грудинку разом із невеликою кількістю чорного меленого перцю.

  3. Загорнути грудинку в чисту тонку тканину, покласти в холодильник на добу. Готове м'ясо нарізати тонкими скибочками.