Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Вешаліца

Вешаліца

Сербська кухня - традиційна кухня сербського народу. Вона увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної, і Австро-Угорської кухонь. Це пов'язано зі схожим географічним положенням країн і спільністю їстівних продуктів, тривалими історичними сусідськими зв'язками. Насправді, сербська кухня - це неймовірно багата і цікава кухня. І вплив турецької кухні проявляється тут перш за все. Сьогодні ми вам з радістю представляємо ще одну страву угорської кухні. Вешаліца - це прекрасна м'ясна страва, яка готується особливим способом. Смак страви неодмінно вас порадує вишуканістю і неперевершеністю.

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Свиняча вирізка — 300 г.
  2. 2. Сир твердий — 50 г.
  3. 3. Копчена ковбаса — 50 г.
  4. 4. Печериці — 3 шт.
  5. 5. Паприка — 1 ч. л.
  6. 6. Часник — 2 зубчики
  7. 7. Морква — 1 шт.
  8. 8. Перець солодкий — 1 шт.
  9. 9. Коньяк — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинячу вирізку розрізати вздовж, відбити молотком. Натерти паприкою, часником.

  2. Дрібно порізати сир і ковбасу, викласти на одну з половинок м'яса і накрити другою половиною. Молоточком відбити по краях.

  3. Смажити вешаліцу на розігрітій сковороді з двох сторін.

  4. Нарізати печериці, перець, моркву і додати до м'яса. Обсмажити, додати різаний часник.

  5. Вилити в м'ясо коньяк і підпалити.