Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Сирне печиво із журавлиною

Сирне печиво із журавлиною

Вирішили побалувати домашніх смачною випічкою? Цей рецепт не обмане Ваші очікування. Родзинка запропонованого сирного печива - начиночка із журавлини. Кислинка цієї дикоростучої ягоди в поєднанні з ніжним сирним тістом подарує Вам яскраві, свіжі смакові відчуття. Крім того, журавлина - неймовірно корисна ягода, сильний природний цілющий засіб. Ця ягода дуже затребувана в кулінарії. З неї готують варення та джеми, напої та соки. Дуже гарна журавлина в якості пікантної приправи до різних страв. А яка журавлина в ролі начинки, Вам належить спробувати, приготувавши це сирне печиво.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сир — 200 г.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Яєчний жовток — 1 шт.
  4. 4. Вершкове масло — 70 г.
  5. 5. Борошно — 140 г.
  6. 6. Журавлина — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розм'якшене масло, цукор, жовток і сир перемішати.

  2. Додати борошно, замісити тісто. Розкачати завтовшки 0,5 см., вирізати кола і укласти на деко.

  3. На кожне коло покласти 3 ягідки журавлини і посипати цукром. Зверху журавлину закрити кружечками тіста.

  4. Зверху печиво посипати цукром і випікати при 180°C 15 хвилин.