Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Суп із броколі

Суп із броколі

Геніальне рішення смачно і корисно поїсти ви знайдете у цій страві - супі з броколі. Присутність в цьому рецепті цвітної капусти і безпосередньо броколі, говорить вже про дієтичний склад страви. На заході цей овоч вже гучно заявив про себе і завоював почесне звання найкориснішого продукту, а зараз непомітно увірвався і на нашу кухню підкорювати своїми корисними якостями. Сидите на дієті? Включайте в програму харчування цей рецепт. Ну, а для тих, хто хоче урізноманітити легкий супчик, пропонуємо додати у кінці приготування вершки. Таким чином вийде незвичайно ніжний смак. Відірватися буде неможливо!

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Броколі — 400 г.
  2. 2. Цвітна капуста — 300 г.
  3. 3. Печериці — 200 г.
  4. 4. Цибуля-шалот — 2 шт.
  5. 5. Часник — 2 зубчики
  6. 6. Курячий бульйон — 200 мл.
  7. 7. Вершки — 100 мл.
  8. 8. Оливкова олія — 1 ст. л.
  9. 9. Вершкове масло — 1 ст. л.
  10. 10. Петрушка — пучок
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У каструлю налити води, викласти броколі і цвітну капусту. Варити на сильному вогні 10 хвилин. І тим часом перейти до наступного етапу.

  2. Цибулю-шалот (або ріпчасту) покришити, часник дрібно нашаткувати. Поставити ємність на вогонь, влити по 1 ст. л. вершкового масла і рослинної олії, всипати цибулю і пасерувати до прозорості. Додати часник, і в останню чергу гриби (підійдуть шампіньйони). Посолити і перемішати. Залишити готуватися 10 хвилин, потім долити бульйон.

  3. У блендер помістити усі інгредієнти. Подрібнити до утворення пюре. Перелити в окрему каструлю і додати 100 мл. вершків. І, якщо суп буде занадто густим, можна розвести його курячим бульйоном.