Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
"Спиральки"

"Спиральки"

Пропонуємо вашій увазі рецепт прекрасної закуски. Така закуска дуже добре прийдеться на святковий стіл. Адже, виглядає вона дійсно дуже ошатно, красиво, яскраво і святково. До того ж, все що так красиво виглядає нам завжди хочеться з'їсти. Буває, звичайно навпаки, що здавалося б гарна страва - спробували, а виявилося не так як ми думали, не зовсім смачно. Але, будьте впевнені, такого не станеться у випадку із "Спіральками". У цій страві все дуже продумано і всі інгредієнти досить тонко між собою поєднуються. Тому смак у нашої закуски буде дуже приємний. А болгарський перець додасть цьому смаку пікантності. Приємного апетиту!

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Листкове тісто — 500 г.
  2. 2. Болгарський перець — 450 г.
  3. 3. Шинка — 200 г.
  4. 4. Сир — 200 г.
  5. 5. Яйця — 2 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шинку і сир порізати кубиками.

  2. Перець (бажано взяти перець різного кольору) промити, очистити від насіння і нарізати соломкою.

  3. Змішати сир, шинку і перець.

  4. Відокремити жовтки від білків і додати в миску. Посолити, за смаком, і добре перемішати.

  5. Тісто розкатати на столі і викласти на нього начинку, розрівняти. Краї добре закрити.

  6. Скачати тісто в рулет і покласти його на деко з пергаментним папером.

  7. Деко поставити в духовку, розігріту до 180°С, і випікати 30-35 хвилин.

  8. Потім остудити готовий рулет і нарізати на порції.