Шоколадний медовик із чорносливом
- 1. Борошно — 330 г.
- 2. Какао — 30 г.
- 3. Цукор — 500 г.
- 4. Розпушувач — 1 ч. л.
- 5. Яйце — 5 шт.
- 6. Мед — 5 ст. л.
- 7. Сметана (для крему) — 600 г.
- 8. Чорнослив (для крему) — 150 г.
- 9. Сіль — щіпка
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У миску насипати какао, розпушувач і сіль. Просіяти до них борошно.
Збити яйця, підсипати цукор і знову виконати ту ж дію. Як тільки маса стане пишною, додати рідкий мед.
Додати до яєчної маси борошно і збити до однорідності. Підготувати форму для мультиварки, змастивши вершковим маслом. Потім викласти отримане тісто.
Випікати 60 хвилин. Якщо пиріг через цей час не буде готовий, то збільшити час ще на 20-30 хвилин (перевіряти дерев'яною шпажкою).
Дати бісквіту охолонути. Потім розрізати його на 3 коржі і змастити кремом. Для крему: насипати в миску склянку цукру і 600 г. сметани. Збити.
Кожен корж змастити кремом, при цьому розклавши на кожному шарі порізаний чорнослив. Скласти медовик. Обмазати кремом. Прикрасити за бажанням: можна подрібненими горіхами або крихтою від коржа.