Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Салат з капусти з кунжутом

Салат з капусти з кунжутом

Страва, незаміннеа для тих, хто рахує калорії, і тих, хто дотримується здорового харчування. Простий вітамінний салатик, дуже корисний у весняний період під час авітамінозу. Включайте частіше в свій раціон подібні салати, адже капуста - незамінне джерело багатьох вітамінів і мікроелементів, містить багато харчових волокон і, що найприємніше, доступна завжди! У свою чергу, не потрібно забувати і про моркву. Вона містить каротин і провітаміни, які просто необхідні для організму будь-якої людини. Насіння кунжуту наповнюють вас енергією, адже дана рослина дивовижна - її насіння несуть в собі нове життя, пробиваються до сонця і ростуть, долаючи безліч труднощів, тому її корисність і поживність не ставиться під сумнів. Серцевина яблука доповнює вітамінний букет даної страви своєю соковитістю і ніжністю, адже це таблетка мало не від усіх хвороб.

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Капуста білокачанна — 250 г
  2. 2. Морква — 150 г
  3. 3. Селера — 100 г
  4. 4. Яблуко — 100 г
  5. 5. Яблучний оцет — 45 мл
  6. 6. Кунжутна олія — 35 мл
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Кунжут — 10 г
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Цукор — 5 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту нашаткувати.

  2. Моркву очистити і натерти на крупній тертці.

  3. Декілька стеблин селери нарізати тонкими скибочками.

  4. Яблуко очистити від шкірки і серцевини і нарізати невеликими шматочками.

  5. Всі овочі скласти в миску.

  6. Всі інгредієнти заправки (олію, сіль, цукор, перець) з'єднати та інтенсивно перемішати до однорідної емульсії.

  7. Додати в салат заправку і перемішати. При подачі посипати насінням кунжуту.