Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Салат з інжиром і гранатом

Салат з інжиром і гранатом

Вашій увазі до безумства смачний і до неподобства ефектний салатик, який сподобається всім, кому доведеться його покуштувати. Родзинка страви – звичайно ж, солодка азіатська ягідка інжир. Хрустка м'якоть, що тане в роті, і ніжна шкірка ароматного плода не залишить нікого байдужим. Інжир відмінно поєднується із ще однією не менш відомою ягідкою – гранатом. Кисленький смак гранатових зерняток урізноманітнить смакову палітру страви. Традиційний для Греції, але встигший полюбитися в Україні, солонуватий сир фета зробить страву ситною і поживною, а також додасть пікантний смак. У підсумку Вас очікує неповторне поєднання кислого, солодкого і солоного в одній тарілці. Божественно і вишукано.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Шпинат — 160 г.
  2. 2. Гранат — 200 г.
  3. 3. Інжир — 160 г.
  4. 4. Насіння гарбузове — 80 г.
  5. 5. Оливкова олія — 10 мл.
  6. 6. Лимон — 20 г.
  7. 7. Сир фета — 120 г.
  8. 8. Оцет бальзамічний — 10 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками. Інжир помити і нарізати пластинками. Сир фета розкришити.

  2. Змішати зерна граната, шпинат, інжир і додати гарбузове насіння. З лимона вичавити сік. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.