Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Салат з яблуками і горіхами

Салат з яблуками і горіхами

Простий овочевий вегетаріанський салат з картоплею, яблуками і горіхами. Виходить салат смачним, швидким і ситним. Якщо ви хочете додати м'яса, то найкраще підійде курка або ж телятина. Також салат можна прикрасити тертим твердим сиром, креветками, солодким болгарським перцем, будь-якою свіжою зеленню і, звісно, горіхами (тоді можна або частину горіхів додати в салат, а частиною прикрасити або прикрасити всією основною масою горіхів). Щодо горіхів, то, як і для більшості салатів, найкраще підійдуть волоські горіхи. Але це справа смаку, тому можна додавати і горіхи кешью, солоний арахіс. За бажанням картоплю в салат можна не додавати.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Картопля — 100 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 100 г.
  3. 3. Морква — 100 г.
  4. 4. Яблука — 100 г.
  5. 5. Яйце куряче — 2 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Горіхи — 50 г.
  8. 8. Майонез — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю і моркву відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Яблука помити і нарізати соломкою або кубиками. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  3. Горіхи порубати ножем. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.