Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Картопля із вином

Картопля із вином

Це дуже швидкий рецепт приготування картоплі, тому що на цей процес вам знадобиться всього півгодини, але в результаті, ви отримаєте смачний гарнір до будь-якого м'яса або риби, бо картопля досить універсальний продукт Вино робить страву ще більш пікантною, додає якусь "родзинку" їй. Щоб картопля була ще більш ситною, а вся страва "трималося разом", додайте до картоплі борошна. Ви можете подавати страву з овочевою нарізкою, щоб якось урізноманітнити страву. Але в будь-якому разі приготувати такий легкий і швидкий гарнір вам захочеться ще раз, особливо після того, як ви його спробуєте. Так що давайте готувати і радувати своїх близьких.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 600 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 50 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 25 г.
  4. 4. Масло вершкове — 60 г.
  5. 5. Вино біле сухе — 150 мл.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити картоплю і нарізати скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

  2. Розтопити вершкове масло на сковороді і обсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору. Додати до цибулі борошно, смажити ще кілька хвилин, помішуючи. Влити у сковороду вино, додати сіль, перець і тушкувати близько 7 хвилин.

  3. Додати в соус картоплю. Протушкувати кілька хвилин, вимкнути вогонь, накрити кришкою і залишити на 5 хвилин. Подавати гарячою з м'ясом, рибою або овочами.