Картопляний рулет із шинкою
- 1. Картопля — 7 шт.
- 2. Яйця — 3 шт.
- 3. Борошно — 250 г.
- 4. Шинка — 300 г.
- 5. Вершкове масло — 3 ст. л.
- 6. Кріп — 1 пучок
- 7. Тмін — 1 ст. л.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
- 10. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Картоплю помити і варити "у мундирі" 20 хвилин. Остудити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Посолити і поперчити.
Вбити 2 яйця, додати трохи вершкового масла, перемішати і, додаючи борошно, замісити м'яке тісто.
На шар пергаментного паперу насипати трохи борошна і розкачати на ньому тісто товстим шаром. Викласти на тісто шматочки тонко нарізаної шинки, так щоб залишалися края у борошна. Зверху шинку посипати дрібно нарізаним кропом.
Бокові сторони майбутнього рулету згорнути трохи всередину, з трьох сторін, останню залишити для того, щоб нею закріпити рулет. Поступово, піднімаючи край пергаменту, згорнути тісто в рулет.
Перекласти рулет на деко, змащене соняшниковою олією. Верх рулету змастити яєчним жовтком і посипати тміном, проткнути в декількох місцях.
Поставити рулет в розігріту до 180°C градусів духовку на 30 хвилин.