Свинина з яблуками
- 1. М'ясо (свиняча корейка) — 1 кг.
- 2. Яблуко — 4 шт.
- 3. Цибуля — 2 шт.
- 4. Зубчик часнику — 5 шт.
- 5. Сушений розмарин — 5 г.
- 6. Чорний мелений перець — за смаком
- 7. Оливкова олія — 10 мл.
- 8. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно взяти м'ясо, промити його, просушити паперовим рушником, після чого натерти його сумішшю солі, перцю та оливкової олії. Потім м'ясо можна відкласти на деякий час.
Тепер потрібно взяти яблука, промити їх, вирізати серцевину та кожне яблуко порізати на 4 часточки. Взяти часник, почистити і дрібно порізати. Цибулю теж почистити та порізати на 4 часточки.
Взяти форму для запікання, змастити її олією та викласти туди свинину, а по периметру, всі інгредієнти, що залишилися: яблука, цибулю, часник. Зверху м'ясо посипати сушеним розмарином.
Духовку розігріти до 180°С та поставити туди свинину приблизно на годину. А взагалі, час випікання свинини залежить від її ваги з розрахунку 1 година на 1 кг. ваги. До мяса подати печені яблука.