Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Пиріг "Мулатка"

Пиріг "Мулатка"

Існує неймовірно багато можливостей для приготування десертів. Головне визначитися з вибором. Отже, вибір зроблено. Приготування запропонованої нами страви буде вдалим доповненням вашого святкового столу і на всі сто відсотків задовольнить вимоги ваших близьких та гостей. Такий пиріг обов'язково принесе вам море позитиву і приємних емоцій. Такий пиріг можна давати навіть дітям, тому що на відміну від магазинних він не містить ні барвників, ні стабілізаторів. Мало того до його складу входять тільки натуральні і корисні продукти. Крім того, не можна не відзначити вдалу шоколадну прикрасу пирога.

Кількість порцій 10
Час приготування 90 хв

  1. 1. Яйце куряче — 3 шт.
  2. 2. Борошно пшеничне — 1,5 ст.
  3. 3. Цукор — 325 г.
  4. 4. Сметана 25% — 325 г.
  5. 5. Какао-порошок — 4 ст. л.
  6. 6. Сода — 1 ч. л.
  7. 7. Лимонний сік — 1 ст. л.
  8. 8. Масло вершкове — 200 г.
  9. 9. Згущене молоко — 400 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування тіста, в мисці збити яйця з 250 г. цукру, додати 250 г. сметани, перемішати. Всипати суміш борошна і 2 ст. л. какао-порошку в миску, погасити 1 ч. л. соди в 1 ст. л. лимонного соку, влити в миску, ретельно перемішати.

  2. Викласти тісто у форму для випічки (роз'ємну), заздалегідь змащену вершковим маслом. Випікати в духовці 35-40 хвилин при температурі 180°С. Готовий бісквіт охолодити і розрізати на 3 коржі.

  3. Для приготування крему в мисці змішати 150 г. вершкового масла кімнатної температури і згущене молоко до однорідної маси.

  4. Для приготування глазурі в мисці змішати 3 ст. л. цукру, 3 ст. л. сметани і 2 ст. л. какао-порошку. Додати 50 г. вершкового масла, ретельно перемішати. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню, охолодити.

  5. Кожен з трьох коржів змастити кремом, зверху на пиріг викласти глазур. На ніч готовий пиріг поставити в холодильник.