Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Гриби по-прованськи

Гриби по-прованськи

Рецепт може трохи бути схожим на домашні чіпси. Адже тут на сковороді обсмажуються гриби із сухариками. А якщо додати ще й часник, і зелень, то вийде взагалі ароматно і цікаво. Можливо рецепт і відноситься до тих, які на святковий стіл не подаси, але зате наскільки він хороший для сімейної вечері! Адже хліб з грибами - це вже досить ситна страва. Не кажучи про те, що подавати страву можна і з гарніром. Не дивлячись на всю простоту пригтування, цей рецепт викликає апетит, і бажання приготувати такі грибочки не покине вас, поки ви не втілите свій задум у життя! Тому не витрачайте час даремно - це те, що потрібно вам саме сьогодні ввечері!

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Печериці свіжі — 200 г.
  2. 2. Сухарі панірувальні — 50 г.
  3. 3. Часник — 2 зуб.
  4. 4. Петрушка сушена — 3 ч. л.
  5. 5. Лимони — 0,25 шт.
  6. 6. Сіль — 0,3 ч. л.
  7. 7. Олія оливкова — 40 г.
  8. 8. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно у великій сковороді розігріти оливкову олію та додати дрібно нарізаний часник. Обсмажити все хвилину, потім додати тонко нарізані гриби і обсмажити до м'якості.

  2. Потім додати сухарі і петрушку. Постійно перемішувати все.

  3. Потім збризнути лимонним соком, посолити і поперчити. Добре перемішати і подавати гарячими.