![Мільфей з печених овочів з м'яким козячим сиром](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.8bf427a8b9230472fff9dce77514a6b8.350x350.jpeg)
Мільфей з печених овочів з м'яким козячим сиром
- 1. Сир козячий — 150 г.
- 2. Сир пармезан — 15 г.
- 3. Баклажани — 125 г.
- 4. Перець болгарський — 200 г.
- 5. Цукіні — 110 г.
- 6. Помідори — 100 г.
- 7. Часник — 1 шт.
- 8. Зелень селери — 2 г.
- 9. Олія оливкова — 50 мл.
- 10. Базилік — 8 г.
- 11. Петрушка — 3 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Перець змастити оливковою олією. Розігріти духовку до 180°C, запікати перець у духовці протягом 12 хвилин.
Баклажани помити, очистити від шкірки. Нарізати баклажани і цукіні пластинами уздовж товщиною 2-3 мм. Додати їх в духовку до перців, полити оливковою олією, підвищити температуру до 200°C, запікати протягом 4 хвилин.
Витягнути готові овочі з духовки, остудити, перець розрізати на 4 частини, витягнути насіння.
На помідорах зробити надріз, покласти в окріп на 1 хвилину, остудити протягом 1-2 хвилин у холодній воді, зняти шкірку. Нарізати помідори кільцями товщиною 2-3 мм.
Петрушку і базилік подрібнити, нарізати селеру, подрібнити половину часнику, додати до зелені козячий сир, перемішати суміш з сиру і зелені.
У ємність викласти овочі шарами, промазуючи кожен сирною масою. Покласти на 10 хвилин у морозилку. При подачі нарізати на шматочки, посипати тертим пармезаном.