Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
М'ясне рагу

М'ясне рагу

Цікавий і простий рецепт всім відомого рагу з м'ясом і овочами. Звичайне рагу досить дієтичне - до нього входять лише тушковані овочі. М'ясо ж робить страву більш поживною і соковитою. Надає їй приємний смак. Ви можете взяти будь-яке м'ясо, яке вам більше подобається, чи то свинина, чи курка. Головне - перед подачею на стіл можна страву прикрасити зеленню або додати трохи сметани, ну або те, що ви більше любите. З цією стравою можна добре експериментувати, намагаючись знайти найсмачніший варіант саме для вас. Головне, що в будь-якому варіанті страва виходить дуже смачною. І підійде для прекрасної сімейної вечері або ж обіду.

Кількість порцій 4
Час приготування 120 хв

  1. 1. М'ясо — 2 кг.
  2. 2. Капуста білокачанна — 500 г.
  3. 3. Картопля — 500 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 240 г.
  5. 5. Часник — 50 г.
  6. 6. Морква — 80 г.
  7. 7. Перець болгарський — 500 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком
  10. 10. Рослинна олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати кубиками, додати сіль, перець і покласти в сковороду. Залити м'ясо водою і тушкувати до готовності. Капусту нарізати соломкою. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками.

  2. Розігріти на сковороді олію, обсмажити капусту і картоплю. Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і нарізати скибочками. Обсмажити моркву, часник і цибулю, а потім додати води і тушкувати до готовності моркви.

  3. З'єднати всі овочі з м'ясом і покласти в сотейник. Залити чверть склянки води і протушкувати рагу близько 10 хвилин.