Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Гусяче філе з ананасами

Гусяче філе з ананасами

Хоча і вважається, що найбільш м'яке м'ясо куряче, все ж не варто забувати і про інших. Гусяче м'ясо по праву вважається другим за популярністю після курячого. Хоча воно і зовсім трошки, але більш тверде, все ж існують рецепти завдяки яким можна позбутися цієї жорсткості. Наприклад, приготувати його з ананасами. По-перше, завдяки маринуванню м'ясо стає більше м'яким. По-друге, мед і ананас також пом'якшують гусяче м'ясо. До того ж ананас виступає тут і як жирозжигач. І в підсумку ви отримаєте дуже смачну страву. Її можна подавати до найрізноманітніших гарнірів. Можна прикрасити зеленню, листям салату. Хороша закуска до вечері.

Кількість порцій 2
Час приготування 35 хв

  1. 1. Гусяче філе — 400 г.
  2. 2. Свіжий ананас — 200 г.
  3. 3. Мед — 50 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гусяче філе натерти сіллю і перцем. Дати промаринуватися.

  2. Посмажити м'ясо в "холодній" сковорідці без олії хвилин 10. Жир, який виділиться в процесі смаження із м'яса, злити.

  3. У сковороду додати мед, шматочки ананаса і готувати на невеликому вогні до м'якості м'яса.