![Кавове печиво](https://img3.zakaz.ua/upload.40cbf7707d8900e9ef531ecef9e09f9c.350x350.jpg)
Кавове печиво
- 1. Борошно — 2 ст.
- 2. Вершкове масло — 200 г.
- 3. Цукор — 100 г.
- 4. Розчинна кава — 1 ст. л.
- 5. Сіль — ¼ ч. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цукор збити з розм'якшеним маслом. Як тільки масло збилося, додати розчинну каву, щіпку солі і ще раз на невисокій швидкості збити міксером. З'єднати суміш з мукою і замісити тісто. Якщо тісто добре не ліпитиметься, можна додати 1 ст. води.
Загорнути готове тісто в папір для випічки і помістити в холодильник на 45 хв. Дістати з холодильника і не виймаючи тісто з паперу розкачати качалкою. Товщина коржа має бути приблизно 0,5 см. Доки тісто не охолонуло, за допомогою чарки вирізати печиво.
На деко помістити папір, в якому було тісто (можна не змащувати, оскільки він промаслився тістом). Помістити в духовку і випікати 15 хв. Температура для випічки печива має бути 180°C градусів.