Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Курячий бульйон із рисом

Курячий бульйон із рисом

Думаємо, рецепт курячого бульйону сподобається всім тим, хто віддає перевагу дієтичним супчикам. Тут тільки корисний білок, які міститься в курці, та рис, який в розумних порціях теж досить дієтичний. Овочі надають особливого смаку бульйону, роблять його більш насиченим. Не забувайте і про корисні властивості, які несуть в собі всі інгредієнти. Адже тут немає жодного, який б не збагачував бульйон корисними компонентами. Як було вже сказано вище, курка - це джерело білка. Тобто вона досить дієтична, але при цьому дуже смачна і легка. Тому і їсти її можна навіть на вечерю. Якщо ж вам хочеться більш ситного бульйону, тоді можна додати свинину чи яловичину.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  2. 2. М'ясо (курка) — 1 шт.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Перець чорний мелений — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Кріп — за смаком
  7. 7. Рис — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Натерти на великій тертці моркву. В киплячу воду покласти курку, цілу цибулину та підготовлену моркву, сіль та чорний мелений перець за смаком. Зварити наваристий бульйон.

  2. Окремо в підсоленій воді відварити рис. Потім його потрібно промити та знову висипати в кастрюлю. Курку витягнути з бульйону, розділити на невеликі шматки.

  3. По тарілкам розкласти порціями рис, залити гарячим бульйоном і в кожну тарілку додати по шматочку курки. Посипати зеленню. В цій страві кріп прийнятніший за петрушку.