![Курячий рулет](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.783bdeb1698a24d5cb5b680a3351d59f.350x350.jpeg)
Курячий рулет
- 1. Куряче філе — 500 г.
- 2. Печериці — 200 г.
- 3. Цибуля — 100 г.
- 4. Консервована кукурудза — 150 г.
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Сметана — 200 г.
- 7. Борошно — 2 ст. л.
- 8. Сир — 50 г.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Перець чорний мелений — за смаком
- 11. Соняшникова олія — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю і гриби порізати маленькими шматочками (окремо).
Цибулю обсмажити на сковороді 5 хвилин, періодично помішуючи.
Додати гриби, перемішати і готувати на середньому вогні близько 20 хвилин. Посолити, поперчити.
Сир натерти на крупній тертці.
Змішати яйце зі сметаною, в масу додати сир і борошно. Посолити і перемішати.
Куряче філе порізати на тонкі довгі пластини по всій довжині філе. Кожен шматочок відбити кухонним молотком, посолити, поперчити.
Форму для запікання змастити маслом. Відкласти 1-2 невеликих пластинок філе. Решту пластинок філе розкласти поперек форми, щоб було застелене дно і щоб пластинки трохи звисали з країв форми.
На дно вилити 1/3 частину заливки.
Зверху заливки викласти гриби з цибулею.
Зверху викласти відкладене філе.
Вилити другу третину заливки.
Зверху викласти кукурудзу і вилити заливку, яка залишилась.
Загорнути звисаючі бічні пластинки філе всередину форми.
Форму зверху накрити фольгою. Форму поставити в форму більшого розміру, яку на третину наповнити водою.
Запікати протягом години при температурі 200°C.
Далі зняти фольгу і готувати ще 15 хвилин.
Подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді.