Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Балик запечений

Балик запечений

Якщо у вас в домі є чоловік (або ж ви самі ним являєтеся) , тоді вам прекрасно відомо, як вони жити не можуть без м'яса і страв із нього. Ні, жінки теж не проти таких страв, але саме сильна стать має потребу в ньому найбільше. Тому хочеться мати багато різних ідей, як смачно і швидко приготувати що-небудь із м'яса. Звичайно ж хочеться якомога менше часу провести на кухні за приготуванням. Тому-то наш рецепт і повинен вас зацікавити. Він не примхливий, оскільки ви можете залишити м'ясо в духовці на деякий час і зайнятися іншими справами. Подавати балик можна з гарніром (наприклад, картоплею), з різними салатами (особливо овочевими).

Кількість порцій 8
Час приготування 120 хв

  1. 1. Балик свинячий — 1 кг.
  2. 2. Часник — 1 зуб.
  3. 3. Лавровий лист — за смаком
  4. 4. Перець — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо посолити, поперчити і залишити на 30 хвилин.

  2. Потім, за допомогою ножа, на м'ясі зробити невеликі надрізи, нашпигувати лавровим листом і часником.

  3. Потім м'ясо потрібно покласти в рукав для запікання. Запікати 1-1,5 при температурі 190˚С.

  4. За 15 хвилин до готовності рукав зверху трохи розрізати для утворення скоринки.