Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Запечена морква

Запечена морква

Пропонуємо вашій увазі прекрасну страву. Готувати сьогодні будемо запечену моркву. Вона буде прекрасною стравою, наприклад, на вечерю. Це дуже красива і яскрава страва. Ви можете, звичайно, її вживати і в ролі закуски, гарніру або салату, як хочете. В будь-якому випадку гірше від цього страва не стане. Страву рекомендовано подавати теплою, але вона буде прекрасною і в гарячому, і в холодному вигляді. Це неймовірно корисна страва і, до того ж, з мінімуму компонентів. Адже, морква корисна для профілактики різних захворювань, особливо для профілактики захворювань очей. Морква також знімає втому, покращує апетит, колір обличчя, зміцнює волосся і нігті, підвищує опірність до простудних захворювань.

Кількість порцій 5
Час приготування 40 хв

  1. 1. Морква — 500 г.
  2. 2. Оливкова олія — 2 ст. л.
  3. 3. Мед — 1 ст. л.
  4. 4. Кмин — 2 ч. л.
  5. 5. Мускатний горіх — 0,5 ч. л.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очищену моркву нарізати великими брусочками.

  2. У киплячу підсолену воду додати моркву і варити протягом 3 хвилин.

  3. Воду злити і покласти моркву в форму.

  4. Посипати кмином, мускатним горіхом, дрібкою солі. Полити медом і оливковою олією, перемішати, щоб морква рівномірно покрилася усіма добавками.

  5. Готувати під грилем в духовці при 200°C приблизно 20 хвилин. Морква повинна придбати глянцеву поверхню.

  6. Моркву до столу подавати теплою.