Трюфелі з білого шоколаду з фісташками
- 1. Вершки 20% — 300 мл
- 2. Білий шоколад — 500 г
- 3. Вершкове масло — 2 ст.л.
- 4. Ванільний цукор — 10 г
- 5. Фісташки (несолоні) — 1/2 склянки
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У сотейник влийте вершки, всипте ванільний цукор. Доведіть до кипіння (але не кип'ятіть). Потім зменшіть вогонь і прогрівайте вершки, помішуючи, протягом 10 хвилин.
Половину норми шоколаду розламайте на дрібні шматочки і додайте до вершків, продовжуйте прогрівати все, помішуючи, на повільному вогні, поки шоколад повністю не розчиниться.
Потім зніміть масу з вогню, додайте вершкове масло і все добре перемішайте. Дайте трохи охолонути і поставте масу в холодильник на ніч.
Після закінчення цього часу застиглу масу дістаньте з холодильника і збийте міксером.
Обробну дошку або велику тарылку застеліть пергаментним папером і чайною ложкою викладіть на неї вершково-шоколадну масу (кожен трюфель повинен бути розміром приблизно з волоський горіх).
Змочуючи руки в теплій воді, скачайте з маси акуратні кульки. Поставте в холодильник для застигання на 4 години.
Після подрібніть фісташки за допомогою кавомолки або блендера (при необхідності попередньо очистіть їх). Якщо ви хочете, щоб горіхи не були такими дрібними, можна просто добре порубати їх.
Решту шоколаду розламайте на дрібні шматочки і розтопіть його на водяній бані.
Кожен трюфель обережно наколюйте на зубочистку і занурюйте у розтоплений шоколад. Викладайте трюфелі на решытку, підстеливши під неї харчову плівку, щоб стікав зайвий шоколад, та одразу ж посипайте подрібненими фісташками (при бажанні можна і покачати кульки в фісташковому порошку, тоді горіхове покриття буде більш щільним).
Поставте трюфелі в холодильник на 2 години. Перед подачею дайте цукеркам постояти при кімнатній температурі 20-30 хвилин.