Салат зі спаржі, горошку та яєць
- 1. Спаржа зелена заморожена — 100г
- 2. Яйця курячі вищої — 2шт
- 3. Квасоля стручкова — 100г
- 4. Горошок зелений — 100г
- 5. Фета — за смаком
- 6. Бальзамічний оцет — 1 чайна ложка
- 7. Мигдаль — за смаком
- 8. Оливкова олія — 4 столових ложки
- 9. Лимонний сік — 1 столова ложка
- 10. Мед квітковий — 1 чайна ложка
- 11. Гірчиця міцна — 1 чайна ложка
- 12. Сіль харчова морська помел №0 — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо сіль та сік лимона. Кладемо квасолю та зелену спаржу. Варимо протягом 3 хвилин. Далі — викладаємо овочі в глибоку тарілку з крижаною водою.
Готуємо соус: змішуємо лимонний сік із медом, оливковою олією, гірчицею й бальзамічним оцтом. Розмішуємо до однорідного стану, додаємо сіль за смаком.
Готуємо яйця пашот: кип’ятимо в каструлі воду, додаємо трохи оцту та солі. Яйце розбиваємо в чарку або склянку. Воду добре розмішуємо ложкою, щоб утворився вир, та обережно виливаємо яйце. Через хвилину викладаємо його шумівкою на паперовий кухонний рушник й даємо просохнути.
У салатник кладемо квасолю та спаржу, а зверху — яйця пашот. Додаємо горошок та поливаємо соусом. Перед подачею присипаємо мигдалем.