![Грушевий пиріг з медово-лимонною пряною заливкою](https://img3.zakaz.ua/uploadf63860a0cf39570e387889bc36ec0bcf.jpg.350x.jpg)
Грушевий пиріг з медово-лимонною пряною заливкою
- 1. Борошно пшеничне — 200 г.
- 2. Масло вершкове — 100 г.
- 3. Вода — 90 мл.
- 4. Груші — 200 г.
- 5. Лимон — 0,5 шт.
- 6. Мед — 100 г.
- 7. Яйце куряче — 2 шт.
- 8. Кориця — за смаком
- 9. Гвоздика — за смаком
- 10. Горіхи — 40 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування тіста в блендер покласти заморожене масло і борошно. Подрібнити, щоб вийшли масляно-борошняні крихти. Висипати їх в миску, в центрі зробити заглиблення і в нього заливати холодну воду, швидко замішуючи тісто. На присипаній борошном поверхні розкачати тісто. Укласти у форму і поставити на 15 хвилин у морозилку.
Духовку розігріти до 200°C градусів. Груші помити, очистити, видалити серцевину. Нарізати груші тонкими скибочками або часточками.
Дістати тісто і в багатьох місцях наколоти виделкою. Укласти фрукти на тісто. Поставити форму з пирогом на 20 хвилин у духовку.
Для соусу необхідно в мисці змішати 2 яйця, сік половини лимона, 2 столові ложки борошна, 1 чайну ложку кориці, гвоздику. По трохи додати мед, розмішуючи. Розмішати всю суміш до однорідної консистенції.
Горіхи подрібнити в блендері або порубати ножем. Дістати форму з духовки і залити груші соусом. Зверху посипати меленими горіхами. Запікати 40 хвилин у духовці при температурі 160°C градусів.