Ніжні кокосові тістечка
- 1. Яйця — 2 шт.
- 2. Білий шоколад — 100 г
- 3. Вершкове масло — 100 г
- 4. Цукор — 75 г
- 5. Пшеничне борошно — 50 г
- 6. Кокосова стружка — 100 г + ще трохи для посипки
- 7. Будь-який джем для прошарку — 200 г
- 8. Ванілін — на кінчику ножа
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку нагрійте до 180°C.
Білий шоколад (50 г) натріть на дрібній терці.
Білки відокремте від жовтків (білки приберіть в холодильник).
Масло залиште ненадовго при кімнатній температурі. Як тільки воно стане м'яким, з'єднайте його з жовтками і цукром і злегка збийте.
Потім введіть ванілін, кокосову стружку і шоколад, все перемішайте.
В отриману масу просійте борошно і ще раз обережно перемішайте.
Охолоджені білки збийте міксером в міцну піну (до стійких піків).
Введіть білки в тісто, обережно перемішуючи його знизу догори в одному напрямку до однорідності.
Довгасту форму для кексу вистеліть пергаментним папером, викладіть тісто і розрівняйте його поверхню. Випікайте в розігрітій духовці близько 15-20 хвилин.
Після дістаньте з духовки, дайте охолонути і розріжте вздовж на два коржі.
Джем (краще взяти світлий - абрикосовий, персиковий, апельсиновий) злегка нагрійте. Змастіть ним один з коржів. Накрийте другим коржем і злегка притисніть. Дайте трохи постояти.
Тим часом шоколад, що залишився розтопіть на водяній бані. Полийте ним коржі, посипте зверху кокосовою стружкою. Дайте шоколаду трохи застигнути і наріжте коржі на невеликі тістечка.