![Карамелізований чізкейк](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.ac67c60d8742d80c935645e7065f021b.350x350.jpeg)
Карамелізований чізкейк
- 1. Борошно — 200 г.
- 2. Вершкове масло — 120 г.
- 3. Цукор — 315 г.
- 4. Сіль — щіпка
- 5. Яйце — 2 шт.
- 6. Сир маскарпоне — 500 г.
- 7. Вершки — 600 мл.
- 8. Ванілін — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Включити розігріватися духовку на 180°C. Тим часом, помістити в миску інгредієнти: борошно, сіль, цукор (2 ст. л.), і вершкове масло (70 г.). Розтерти. Отриману масу викласти у форму і готувати 20 хвилин в розігрітій духовці.
Приготувати карамель. Цукор (2 ст.) розчинити в сотейнику на повільному вогні. Як тільки цукор набуде коричневого кольору, додати в нього вершкове масло. Перемішати. Влити вершки (500 мл.). Довести до загустіння.
Підготувати начинку. Сир змішати з половиною карамелі, вершками (100 мл.), яйцями і ваніліном. Отриману масу влити у вже випечену основу.
Верхівку чізкейка накрити пергаментом, щоб не підгорів. Відправити до духовки на водяну баню. Випікати 60 хвилин при тій же температурі (при 180ºС ).
Остудити в духовці. Дістати з форми і помістити на велику тарілку. Розподілити другу частину карамелі по випічці. Готовий десерт поставити в холодильник на 2 години.