![Фісташковий крем-брюле](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.89ea02ac1798493d663f853bad090da2.350x350.jpeg)
Фісташковий крем-брюле
- 1. Вершки — 300 мл.
- 2. Фісташки зелені — 1,5 ст.л.
- 3. Ванільний стручок — 0,5 шт.
- 4. Цедра апельсина — за смаком
- 5. Цукор тростинний — 3,5 ст. л.
- 6. Яйце куряче — 3,5 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 140°С. Влити в каструлю вершки, додати дрібно нарізані фісташки, стручок ванілі, цедру і 35 г. цукру. Готувати на середньому вогні, постійно помішуючи, цукор повинен повністю розчинитися. Довести суміш до кипіння, прибрати з вогню, залишити на 10 хвилин.
У мисці збити яєчні жовтки з 35 г. цукру. У велику миску перелити вершкову масу з каструлі, додати в неї яєчну суміш, ретельно перемішати.
Розлити суміш по формочках. Поставити форми на деко, в яке налита вода так, що вона покриває форми на половину. Випікати в духовці протягом 1 години.
Витягнути з духовки формочки, остудити, після чого прибрати їх в холодильник на 4 години.
Розігріти гриль, посипати цукор зверху в формочки на крем-брюле. Форми поставити на деко, заповнене льодом, поставити деко під гриль на 4 хвилин, цукор зверху повинен закарамелізуватися. Поставити форми знову в холодильник на 1-2 години, не більше.