Банановий торт
- 1. Вершкове масло — 200 г.
- 2. Банани — 4 шт.
- 3. Розпушувач — 1 ч. л.
- 4. Яйця — 4 шт.
- 5. Волоські горіхи — 100 г.
- 6. Борошно — 200 г.
- 7. Цукор — 100 г.
- 8. Сметана — 50 мл.
- 9. Молоко — 500 мл.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно збити яйця міксером з цукром. Продовжувати збивати і поступово додаватити сметану і вершкове масло, яке потрібно нагріти до кімнатної температури. Поступово всипати просіяне борошно і розпушувач. Продовжувати збивати до однорідності.
Тісто розділити на три рівні частини. Форму для випікання застелити змащеним олією пергаментом. Влити одну частину тіста і поставити в розігріту до 190°С духовку на 20 хвилин. Потім спекти два наступних коржі. Після цього дати їм охолонути.
В цей час приготувати крем. Закип'ятити молоко, зняти з вогню і дати трохи охолонути. Жовтки ретельно розтерти у сотейнику з цукром і борошном. Потім влити гаряче молоко. Поставити сотейник на вогонь і варити до загусання, близько 8 хвилин.
Підготувати банани. Спочатку очистити їх, а потім нарізати кружечками. Горіхи нарізати ножем. Змастити всі коржі кремом. На другий корж викласти зверху кружки бананів.
Після того покласти коржі один на одного. Верхній корж посипати горіховою крихтою. Поставити торт в холодильник на 2 години.