Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти пасха французька › Соус із болгарського перцю
Соус із болгарського перцю

Соус із болгарського перцю

Соуси - це дуже смачне доповнення до основної страви. Вони надають більш соковиту консистенцію страві. Багато які соуси спеціально додають до страв, щоб підвищити апетит у того, хто буде їсти страву, а їх яскравий окрас вигідно відтіняє соус від самої страви. Соус з болгарського перцю буде таким же яскравим, адже сам перець має оранжево-червону колірну гамму. Не кажучи вже про соєвий соус, мед та інші компоненти соусу. Його гоструватий смак буде доречний, якщо подавати соус з рисом, будь-яким м'ясом і навіть рибою. А також ним можна мазати хліб і робити таким чином швидкі бутерброди. Соус вигідний і тим, що зберігати його можна досить довгий час в холодному місці.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Солодкий перець — 500 г.
  2. 2. Часник — 2 зуб
  3. 3. Мед — 1 ч. л.
  4. 4. Соєвий соус — 2 ст. л.
  5. 5. Оливкова олія — 1 ст. л.
  6. 6. Зелень — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Солодкий перець помити, покласти в поліетиленовий пакет, зав'язати і готувати в мікрохвильовій печі або духовці протягом 10-15 хвилин.

  2. Залишити його в пакеті до повного охолодження, зняти шкірку і видалити насіння.

  3. Скласти всі інгредієнти соусу в блендер і збити блендеров до стану пюре бажаної консистенції. Перекласти соус в банку і зберігати в холодильнику.