Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти пасха › Свинина копчена
Свинина копчена

Свинина копчена

Щоб не говорили, а найсмачніша страва та, яку готувати своїми руками. А особливо в наш час. Адже так багато, на жаль, неякісних продуктів, в яких багато шкідливих добавок. У таких випадках на допомогу приходять рецепти смачних страв, які за смаком і виглядом навіть не відрізнити від магазинних. Наприклад, копчена свинина. Приготувавши її, ви можете заховати в холодильник, а потім подавати гостям до святкового столу. Можна робити зі її шматочків бутерброди і брати собі на роботу. Або ж просто нарізати скибочками до гарніру. У будь-якому випадку вона буде доповнювати ваш стіл. Не кажучи вже про те, що це дуже корисний і натуральний продукт.

Кількість порцій 6
Час приготування 150 хв

  1. 1. М'ясо (шийка свинини) — 1 кг.
  2. 2. Сіль — 30 г.
  3. 3. Базилік — 8 г.
  4. 4. Перець чорний мелений — 5 г.
  5. 5. Червоний мелений перець — 2 г.
  6. 6. Зубчики часнику — 5 шт.
  7. 7. Майоран — 5 г.
  8. 8. Коріандр мелений — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку м'ясо потрібно натерти сіллю та сумішшю спецій (майораном, базиліком, чорним перцем, червоним перцем, коріандром). Після цього потрібно зробити на м'ясі надрізи та вставити в них зубчики часнику.

  2. Далі потрібно залишити м'ясо на ніч замаринуватися. Підготоване замариноване м'ясо загорнути у кілька шарів фольги.

  3. Потім потрібно коптити м'ясо в духовці протягом 2 годин. Після цього зняти фольгу та поставити коптитися ще хвилин на 30 підрум'янитися.