Пісочне печиво з полуничним конфітюром
- 1. Борошно — 250 г.
- 2. Масло вершкове — 125 г.
- 3. Цукор — 75 г.
- 4. Яйце — 2 шт.
- 5. Сіль — 3 г.
- 6. Цукор коричневий — 75 г.
- 7. Конфітюр полуничний — 150 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно замісити тісто. Для цього з борошна, масла, цукру, яєць та дрібки солі замісити тісто. Борошно просіяти гіркою на робочу поверхню. В заглиблення покласти цукор та яйце, навколо - нарізане кубиками холодне вершкове масло.
Посікти все ножем до отримання крихти. Руками швидко замісити тісто. Загорнути в харчову плівку та поставити в холодильник на 1 годину.
Тісто тонко розкачати, формочкою у вигляді великого серця вирізати фігурки, в половині фігурок вирізати середину іншою маленькою формочкою-сердечком, потім змастити печиво яєчним жовтком та посипати крупномеленим цукром. Випікати в духовці при 200°С 10 хвилин. Ціле печиво намастити конфітюром та накрити фігуркою з вирізаною серединою.