Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти день святого валентина › Курка в сирному соусі
Курка в сирному соусі

Курка в сирному соусі

Не знаєте, чим здивувати своїх гостей? Або може бути ви хочете порадувати свою сім'ю якоюсь легкою але витонченою стравою? Тоді вам варто спробувати приготувати курку в сирному соусі. Адже саме куряче м'ясо, як ніяке інше, багато хто любить і часто вживає виключно його. Якщо ж ви прихильник курячого м'яса, тоді вам, безсумнівно, потрібно запастися різними рецептами, щоб урізноманітнити свій раціон. У такому випадку цей рецепт вам точно знадобиться. Тому що, по-перше, під маринадом курка стає ще більш м'якою, ніж у звичайному вигляді. Після прожарювання м'ясо буквально тане у вас в роті. А соус робить страву ще ніжнішою.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Філе куряче — 500 г.
  2. 2. Мандарин — 120 г.
  3. 3. Вершки — 250 мл.
  4. 4. Вино біле сухе — 100 мл.
  5. 5. Олія рослинна — 20 мл.
  6. 6. Гірчиця — 20 г.
  7. 7. Сир плавлений — 250 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Вичавити з мандаринів сік. Змішати сік, сіль, вино, гірчицю. Замаринувати в цьому маринаді філе.

  2. Обсмажити філе до готовності на сковороді на олії. Окремо нагріти маринад, додати сир і вершки. Уварити соус до густого стану. На тарілки викласти кілька шматочків курки і полити соусом.