Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Шоколадний пиріг із хрусткою скоринкою

Шоколадний пиріг із хрусткою скоринкою

Напевно, ті талановиті кондитери, кулінарній фантазії яких належить цей неповторний шоколадний пиріг, гідні найвищої нагороди – суспільного визнання. Адже готувати цю прекрасну випічку – суцільне задоволення: просто, швидко, не клопітно. Навіть діти впораються з цим нехитрим завданням. А необхідні інгредієнти обов'язково знайдуться в арсеналі у будь-якої господині. Не дарма кажуть, що все геніальне – просто. Результат, який Ви отримаєте, перевершить всі очікування: ніжний шоколадний бісквіт зі хрусткою скоринкою, що нагадує потріскану шоколадну землю, присипану першим, самим білим снігом – цукровою пудрою, подарує Вам і Вашим рідним неповторні хвилини задоволення. Саме час ставити чайник.

Кількість порцій 5
Час приготування 50 хв

  1. 1. Шоколад темний — 200 г.
  2. 2. Масло вершкове — 100 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 60 г.
  4. 4. Молоко — 30 мл.
  5. 5. Цукор — 150 г.
  6. 6. Яйце куряче — 3 шт.
  7. 7. Пудра цукрова — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Білки відокремити від жовтків. Жовтки з цукром збити в пишну масу.

  2. Додати до яєчної суміші шоколадну, потім просіяти борошно і перемішати до однорідної консистенції. Білки збити з цукром. Додати білки в тісто і обережно перемішати.

  3. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 20-25 хвилин. Коли він буде готовий і трохи охолоне, то присипати цукровою пудрою.