Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Банани в шоколаді

Банани в шоколаді

Прекрасний десерт для вечірки, сімейного або дитячого свята. Особливо він чудово підходить для останнього варіанту, адже цей десерт можна віднести до розряду корисних. До речі, ще одним плюсом такого солодкого десерту є його вартість. Та й часу на приготування він майже не забере, буквально 10 хвилин. Горіхи, звісно, можна використовувати будь-які і шоколад теж. Можна також використовувати й інші фрукти, наприклад, полуницю і яблука. Для різноманітності можна прикрасити фрукти смужками білого шоколаду, якщо вони в темному шоколаді, або навпаки, розтопленим темним, якщо фрукти политі білим шоколадом. Таким чином десерт стане ще привабливішим.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Банани — 2 шт.
  2. 2. Шоколад — 100 г.
  3. 3. Арахіс — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Банани очистити від шкірки і розрізати на 3-4 частини кожен. Шоколад розтопити на водяній бані. Горіхи дрібно порізати.

  2. Тарілку застелити пергаментним папером. Шматочки бананів наколоти на зубочистку і опустити в шоколад, а потім горіхи. Викласти банани на пергамент і поставити в холодильник на 15-20 хвилин.