Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська італійська картопля › Тортилья із картоплею та солодкими перцями
Тортилья із картоплею та солодкими перцями

Тортилья із картоплею та солодкими перцями

Зовсім простий рецепт оригінальної, смачної, легкої і швидкої страви. Тортилья - це національна іспанська страва. Фактично - це товстий пишний омлет з овочами (в основному це картопля і помідори). Тортилья - це досить дієтична і, в той же час, поживна страва, яка за зовнішнім виглядом нагадує торт. Начинку можна варіювати за смаком. У вигляді начинки можна додати як овочі та гриби (брокколі, кукурудзу, шампіньйони, білі гриби, помідори, морква, кольрабі), так і м'ясні вироби (ковбасу, сосиски, бекон, курку інше) або сири (м'які, творожні, тверді). Тортилья чудово підійде для будь-якого прийому їжі: сніданку, обіду чи вечері.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Олія оливкова — 10 мл.
  2. 2. Картопля — 500 г.
  3. 3. Перець болгарський червоний — 50 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Яйце куряче — 8 шт.
  8. 8. Петрушка — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помити, очистити картоплю і нарізати тонкими скибочками. Солодкий перець помити, видалити насінну коробку й нарізати тонкими кільцями або півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими півкільцями.

  2. Духовку розігріти до 180°C градусів. У сковороді розігріти оливкову олію. Додати в сковороду картоплю, перець і цибулю. Додати сіль, перець, накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин.

  3. Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці збити яйця з петрушкою. Вилити яєчну суміш в сковороду з овочами і трохи перемішати. Покласти сковороду в духовку і запікати близько 10-15 хвилин.