Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська легкий сніданок › Сендвіч "Капрезе"
Сендвіч "Капрезе"

Сендвіч "Капрезе"

Традиційний для Італії, але встигший нами полюбитися салат «Капрезе» часто називають ідеальним. І не дарма: скибочки ніжної моцарели і солодкі томати, политі оливковою олією і бальзамічним оцтом, а також свіжий базилік створюють не тільки божественну палітру смакових ноток, але й дуже ефектний вигляд. Отримана червоно-біло-зелена композиція імітує окрас італійського прапора, тому «Капрезе» заслужено вважається одним з національних страв-символів. Пропонуємо Вам чудову альтернативу насолоджуватися вишуканим смаком улюбленого салату завжди і скрізь – приготуйте сендвіч «Капрезе», який можна взяти з собою на пікнік, роботу, покласти дітям в школу. Відмінна ідея смачного, корисного і ситного перекусу.

Кількість порцій 4
Час приготування 65 хв

  1. 1. Помідори — 4 шт.
  2. 2. Часник — 2 зуб.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Перець — за смаком
  5. 5. Оливкова олія — 2 ст. л.
  6. 6. Бальзамічний оцет — 1 ст. л.
  7. 7. Моцарела — 240 г
  8. 8. Базилік — 40 г
  9. 9. Багет — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори розрізати навпіл, викласти на деко з пергаментним папером. Посипати давленим часником, сіллю, перцем і побризкати олією і оцтом.

  2. Запікати помідори в духовці при 150 градусах протягом 50-60 хвилин.

  3. Моцарелу нарізати скибочками.

  4. Багет розрізати на 4 частини, а кожну з них - по довжині.

  5. На 1 половинку багета полити трохи соусу з помідор, укласти листя базиліка, сир, помідори і накрити другою половинкою багета.