Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська плита квасоля весна › Салат "Весняний букет"
Салат "Весняний букет"

Салат "Весняний букет"

Прекрасна універсальна страва, запозичена багато років тому у римлян, зараз незамінна на столі у кожної господині. Це сьогодні із-за достатку і багаторічних експериментів ми бачимо на своїх столах оригінальні, смачні салати. Раніше це була суміш з трьох-чотирьох інгредієнтів. Потім поступово ввели овочі зеленого кольору, далі інші відомі продукти, і обов'язково у відвареному вигляді. Поспішаємо поділитися з вами з неймовірно красивим, жіночним салатом "Весняний букет". Здавалося б, що в одній страві зібрано добре поєднувані продукти і весняний настрій. Дивлячись на такий салат, хочеться милуватися їм довгий час. Здивуйте гостей букетом смакових відчуттів і чарівним видом вашого шедевра.

Кількість порцій 5
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе куряче — 200 г.
  2. 2. Майонез — 100 г.
  3. 3. Огірок — 2 шт.
  4. 4. Квасоля стручкова — 200 г.
  5. 5. Яйця перепелині — 5 шт.
  6. 6. Кріп — щіпка
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Кукурудза консервована — 300 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити. Нарізати маленькими кубиками. Відкласти. Зайнятися огірком: помити і нарізати соломкою.

  2. Відварити квасолю, яйця перепелині (чи курячі). Зрізати верхівки яєць і відкласти для прикраси, решта - нарізати кубиками. У посудині змішати куряче м'ясо, огірок, частину квасолі і 140 г. кукурудзи.

  3. Додати майонез. Перемішати усі інгредієнти. Салат викласти середніми порціями у вигляді острівців. Посипати кожний кукурудзою, другу частину викласти верхівками перепелиних яєць. Потім зробити гілочки з квасолі, шматочків огірка і кропу.