Різотто з лисичками
- 1. Рис — 400 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.
- 3. Цибуля червона — 1 шт.
- 4. Стебло селери — 1 шт.
- 5. Бульйон курячий — 1,5 л.
- 6. Лисички — 300 г.
- 7. Часник — 4 зуб.
- 8. Петрушка — 20 г.
- 9. Вершки — 100 мл.
- 10. Масло вершкове — 100 г.
- 11. Олія оливкова — 50 мл.
- 12. Сіль — за смаком
- 13. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно нарізати дрібно цибулю і селеру. Обсмажити їх на суміші оливкової олії та вершкового масла. Потім нарізати лисички та вкинути їх в сковорідку. Обсмажувати до готовності лисичок. Коли гриби будуть готові, додати рис.
Обсмажувати рис з грибами і овочами пару хвилин. Тоді влити третину бульйону, посолити, поперчити і залишити на повільному вогні, постійно помішувати та повільно підливати бульйон невеликими порціями.
Тим часом на іншій сковороді обсмажити лисички, що залишилися на суміші оливкової олії та вершкового масла. Далі кинути дрібно нарізаний часник, посолити, поперчити, потримати на вогні пару хвилин, після чого прикрасити дрібно посіченою петрушкою.
Коли рис буде готовий, вимкнути вогонь і влити вершки.