Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська обід весна › Равіолі міланські
Равіолі міланські

Равіолі міланські

М'ясні равіолі по-міланськи найчастіше бувають квадратної форми, для цього тісто для них розкачують у два пласти, прокладають між ними начинку, притискають, а потім розрізають. Процес приготування досить простий, але важливо, притискаючи тісто біля начинки, повністю видавити наявне повітря. Якщо залишаться повітряні бульбашки, равіолі при варінні можуть лопнути, і начинка випаде. Найпопулярніший фарш для равіолі з яловичини і свинини. Варять міланські равіолі в бульйоні, подають з густими вершковими, томатними або іншим ароматним соусом. А можна просто полити якісним оливковою олією і посипати пармезаном.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 300 г.
  2. 2. Вода — 2,5 ст. л.
  3. 3. Яйце куряче — 1,5 шт.
  4. 4. Фарш свиячий — 250 г.
  5. 5. Петрушка — 1 пучок
  6. 6. Кріп — 1 пучок
  7. 7. Часник — 1,5 шт.
  8. 8. Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.
  9. 9. Сир пармезан — 1,5 ст. л.
  10. 10. Масло вершкове — 1,5 ч. л.
  11. 11. Бульйон м'ясний — 1 л.
  12. 12. Томатний соус — 7,5 ст. л.
  13. 13. Сіль — за смаком
  14. 14. Перець чорний мелений — за смаком
  15. 15. Горіх мускатний — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати борошно з яйцями, влити теплу воду, додати сіль, замісити тісто, накрити зверху рушником, залишити на 20 хвилин.

  2. Фарш змішати в мисці з подрібненою цибулею, додати роздавлений часник і нарізану зелень, посолити і поперчити за смаком, додати мускатний горіх, всипати частину тертого пармезану. Ретельно перемішати.

  3. Розігріти сковороду з олією, викласти в неї фарш, обсмажити протягом декількох хвилин.

  4. Тісто розділити на дві частини, кожну розкачати. На одну частину викласти ложкою начинку, дотримуючись інтервалу в 2 см. Накрити зверху другим шаром тіста, притиснути, спеціальним ножем вирізати квадратики із начинкою.

  5. Каструлю з бульйоном поставити на вогонь, довести до кипіння, висипати в нього равіолі, варити до готовності, тобто як тільки спливуть - витягнути з бульйону. Перекласти в тарілку, присипати тертим пармезаном і залити гарячим томатним соусом.