Овочева лазанья
- 1. Баклажани — 150 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 300 г.
- 3. Кабачки — 350 г.
- 4. Помідори — 600 г.
- 5. Листи для лазаньї — 12 шт.
- 6. Сир Моцарела — 100 г.
- 7. Томатна паста — 40 г.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець горошком — за смаком
- 10. Лавровий лист — за смаком
- 11. Молоко — 500 мл.
- 12. Яйця — 2 шт.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю очистити, подрібнити. Викласти цибулю в сковороду, залити склянкою води і тушкувати до випарювання рідини.
Поки цибуля тушкується очистити баклажан і кабачок. Подрібнити. Викласти в сковороду з цибулею, додати сіль і склянку води.
Поки овочі тушкуються, помідори ошпарити окропом, зняти з них шкірку і теж подрібнити. Викласти до інших овочів, додати томатну пасту. Тушкувати до тих пір, поки не випарується вся рідина.
Для соусу влити в каструлю половину молока, додати лавровий лист, трохи солі і перець горошком. Поставити на водяну баню. Це потрібно, щоб соус не згорнувся.
Яйця злегка збити, змішати з половиною молока. Коли в каструлі все почне закипати, акуратно влити туди молоко з яйцем, постійно помішуючи. Варити до легкого загустіння, не припиняючи мішати. Після цього соус потрібно процідити.
Листи для лазаньї відварити до напівготовності в підсоленій воді.
На дно форми для запікання вилити половину приготованого соусу. Зверху викласти частину листів для лазаньї. На них - половину овочів. Накрити листами. Полити соусом, викласти овочі, що залишились, натерти половину сиру. Викласти останні листи. Посипати сиром, який залишився, натертим на дрібній тертці.
Поставити в духовку на 40 хвилин, температура 150°C.