![Яловиче філе з соусом песто](https://img3.zakaz.ua/uploadad03bf6f3e99d26ad380819848967c3b.jpg.350x.jpg)
Яловиче філе з соусом песто
- 1. Яловичина (вирізка) — 150 г.
- 2. Жовтий болгарський перець — 50 г.
- 3. Червоний болгарський перець — 50 г.
- 4. Ріпчаста цибуля — 0,5 шт.
- 5. Баклажан — 1 шт.
- 6. Помідори черрі — 100 г.
- 7. Кедрові горішки — 4 ст. ложки
- 8. Сир пармезан — 50 г.
- 9. Оливкова олія — 100 г.
- 10. Базилік (листя) — 50 г.
- 11. Часник — 2 зубчика
- 12. Сіль — по вкусу
- 13. Мелений чорний перець — по вкусу
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Нарізати яловичу вирізку на порційні шматки. Полити м'ясо оливковою олією і ретельно натерти сіллю та перцем. Залишити відстоюватись мінімум на годину, Потім викласти шматки філе на змащену оливковою олією сковороду-гриль і обсмажити їх з усіх боків до повної готовності.
Поки готується м'ясо, тонко нарізати один зубчик часнику, болгарський перець і цибулю. На сильний вогонь поставити велику пательню з товстим дном, налити в неї оливкову олію і добре розжарити.
Викласти в пательню часник, солодкий перець і цибулю. Посолити і поперчити овочі на смак, зменшити вогонь до середнього і обсмажити їх з усіх боків 5-7 хвилин. Перекласти овочі в миску і остудити до кімнатної температури.
Повернути пательню на вогонь, влити решту оливкової олії і розжарити її. Покласти шматочки баклажанів, сіль, перець, підсмажити протягом 10-12 хвилин, ретельно помішуючи. Додати половинки помідорів, перемішати і залишити на вогні ще на одну хвилину. Перекласти овочі в миску з перцем і цибулею. Додати нарізане листя базиліка. Перемішати.
Для приготування соусу песто в чашу блендера влити оливкову олію, додати зубчик часнику, кедрові горішки, пармезан, базилік, дрібку солі і перцю. Включити блендер та довести всі компоненти до стану однорідного рідкого пюре.
Перед додаванням на стіл перекласти готові овочі на тарілку, зверху викласти порційні шматки яловичого філе, полити їх соусом песто.