![Торт "Три молока"](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.be11e0a277ab9e9bd7caaa5e497bab50.350x350.jpeg)
Торт "Три молока"
- 1. Борошно — 400 г.
- 2. Сіль — щіпка
- 3. Вершкове масло — 100 г.
- 4. Цукор — 450 г.
- 5. Молоко концентроване — 350 мл.
- 6. Ваніль — 2 г.
- 7. Розпушувач — 10 г.
- 8. Молоко — 200 г.
- 9. Яйця — 5 шт.
- 10. Молоко згущене — 400 мл.
- 11. Вершки 35 % — 250 мл.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати борошно, сіль та розпушувач.
На маленькому вогні розігріти 200 г. молока, додати масло.
Потім збити яйця з цукром до пишної піни.
До яєчної маси додати борошно з сіллю та розпушувачем, також молочну масу. Ретельно перемішати.
Форму змазати маслом і вилити тісто. Випікати 40 хвилин при температурі 180°С.
Для просочення потрібно змішати три молока: 400 мл. згущеного, 350 мл. концентрованого і 250 мл. вершків 35%. Також додати ваніль.
Вийняти готовий бісквіт із духовки, зробити глибокі дірочки за допомогою ножа по всій поверхні бісквіта і повільно просочити молочною масою, накрити кришкою і залишити на кілька годин..
Потім покрити будь-яким топінгом або згущеним молоком