Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка європейська обід › Суп із запеченого перцю і томатів
Суп із запеченого перцю і томатів

Суп із запеченого перцю і томатів

Ніжна кремова текстура, приємний, злегка вловимий аромат часнику і солодкого перчика, шматочки копченої ковбаски і хрустких грінок, що попадаються – все це в чудовому супчику із запеченого перцю і томатів, який рекомендуємо Вам приготувати. Особливість цієї дивовижної першої страви в тому, що овочі, які ми звикли обсмажувати один з одним, отримуючи так звану «зажарку», ми запікаємо в духовці в спеціальній формі, а потім – збиваємо блендером до отримання однорідної кремоподібної маси. Супчик виходить дуже наваристим і ситним: на додаток до ковбаски, яка в процесі обсмажування рясно виділяє сік і неймовірний аромат, використовується приготовлений заздалегідь м'ясний бульйон.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Солодкий перець — 1 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Часник — 3 зубчики
  4. 4. Оливкова олія — 2 ст. л.
  5. 5. Консервовані томати без шкірки — 800 г.
  6. 6. Картопля — 2 шт.
  7. 7. Курячий бульйон — 200 мл.
  8. 8. Копчена ковбаска — 1 шт.
  9. 9. Грінки — для подачі
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Прогріти духовку до 200°С. У формі для запікання розкласти перець, цибулю, часник цілком. Скропити оливковою олією, запікати 25 хвилин, поки шкірка перцю не потріскається.

  2. Замотати гарячий перець у термостійку плівку на 5 хвилин, щоб він розм'як під власним паром. Потім очистити від шкірки, насіння, внутрішніх перемичок. Очистити часник.

  3. Перекласти запечені інгредієнти в сотейник з томатами, картоплею, нарізаною кубиками, і бульйоном. Довести до кипіння і 15 хвилин готувати на середньому вогні, до готовності картоплі.

  4. Перемістити разом з рідиною в блендер і все збити до однорідності. Ще раз прогріти в сотейнику .

  5. На сильно розігрітій сковороді обсмажити шматочки ковбаси по 1 хвилині з кожної сторони. Подавати суп зі шматочками ковбаси і грінками.