Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита європейська пасха › Салат "Великоднє яйце"
Салат "Великоднє яйце"

Салат "Великоднє яйце"

Салат "Великоднє яйце" - смачний і ефектний салат у вигляді пасхального яйця, якийтількидоповнить атмосферу світлого свята Великодня, а головне, вінсмачний і дужепоживний. Цим салатом можнадуже ситно пообідати. Сам салат може бути за складом практично будь-яким, головне - цейогооригінальнеоформлення. Салат викладається шарами, тому кращеготуватийого з вечора, щобвінпросочився, а виставлятийого на святковийстілпотрібнобезпосередньо перед приходом гостей. Прикрашають салат «Великодній» зернами граната у вигляді пасхального напису ХВ - Христос Воскрес, з чорносливувикладаютьхрестик. Гілочки петрушки укладають з боків салату.

Кількість порцій 5
Час приготування 40 хв

  1. 1. Копчене м'ясо — 100 г.
  2. 2. Філе індички — 150 г.
  3. 3. Перець болгарський — 1 шт.
  4. 4. Горіхи волоські — 50 г.
  5. 5. Ананаси консервовані — 125 г.
  6. 6. Родзинки — 1 ст. л.
  7. 7. Майонез — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Яйце куряче — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ананас нарізати невеликими шматочками. Родзинки залити на 2 хвилини окропом.

  2. Філе індички відварити в підсоленій воді до готовності. Після чого остудити, нарізати середніми шматочками.

  3. Перець очистити від насіння, подрібнити. Копчене м'ясо нарізати шматочками.

  4. Змішати в мисці м'ясо індички, копчене м'ясо, перець, ананас, родзинки. Додати майонез, перемішати.

  5. Відварити яйце, остудити, окремо натерти білок і жовток.

  6. Викласти салат в салатницю, зверху посипати тертим білком, змастити майонезом, зверху натерти жовток.

  7. Прикрасити салат. Викласти ягодами літери чи візерунки, можна для цього використовувати буряк.