Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита гарнір осінь › Рагу зі смаженою картоплею
Рагу зі смаженою картоплею

Рагу зі смаженою картоплею

Картопля з часником - це завжди хоч і досить домашнє, але, все ж, дуже ароматна і смачна страва. А якщо ще й додати в картоплю трохи вина, то отримаємо дуже поживний обід. Не дивлячись навіть на те, що тут так мало інгредієнтів, і всі вони досить прості. Тепле вино і часник - це відмінний спосіб профілактики захворювань, тому потрібно придумувати цікаві страви, в яких можна використовувати ці інгрідієнти. Тут ми вам вже допомогли і зробили це за вас. Тепер пропонуємо вам спробувати приготувати нашу страву для сімейної вечері. Ми впевнені, що в ній чудово поєднуються приємне з корисним. Ви можете це легко перевірити, приготувавши рагу якомога скоріше.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Сіль — за смаком
  2. 2. Вино біле сухе — 175 мл.
  3. 3. Перець чилі — 10 г.
  4. 4. Петрушка — 30 г.
  5. 5. Часник — 2 зуб.
  6. 6. Картопля — 1,5 кг.
  7. 7. Олія соняшникова — 30 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити, нарізати товстими скибочками. Соняшникову олію розігріти в сковороді. Обсмажити картоплю на сковороді до золотистої скоринки.

  2. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати сіль, паприку, часник, петрушку, кілька ложок води і добре перемішати. Покласти картоплю в каструлю, додати суміш приправ. Залити картоплю водою (1,2 л.) і довести до кипіння. Вогонь зменшити і тушкувати близько 15 хвилин.